TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mendes 4 – McGregor 0 – UFC 189: Embedded, kilencedik epizód

2015.07.11. 12:31 td_interim

emb9.jpg 

Ma éjjel tükörsima Mendes győzelem várható – legalábbis a profi bunyósok tippjei szerint. Nyomul tovább a felszopóvlog.

 

Amerikai pite újratöltve – az aktuális Embedded rész elején az International Fight Week medencés bulija dübörög, ahol a UFC bunyósai Stiflerré alakulva nyomulnak az agysebész bikinis csajokra. Ennél a douchebag partinál tényleg bármi szimpatikusabb, de a stáb legalább mindenkivel megsaccoltatja az éjszakai főmeccs eredményét. A leadott szavazatok alapján sima Mendes tarolás várható.

A többit tegnapról és ma délelőttről már tudjátok: pattanásig feszült a helyzet nem csak a mérlegelésen, de már előtte is, az MGM Grand backstage budijánál. 

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz az utolsó, tizedik Embeddedben? A visszatöltés? Vagy azt a részt meghagyják a gála utánra, és felélesztve a régi Dana White vlogok szellemét belemásznak a kamerával mind az ünneplő, mind az összetört bunyósok arcába? Rövidesen kiderül.

UFC 189: Embedded első, második, harmadik-negyedik, ötödik, hatodik, hetedik, nyolcadik rész. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr77617700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása