TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jones-szal pucoltatták le a tatamit, amikor újra edzésbe állt

2015.07.07. 15:23 td_interim

maxresdefault_9.jpg 

És egy szava sem volt.

 

Jon Jones díjat érdemlően seggfej manővere miatt félnehézsúlyú bajnoki címétől megfosztva kényszerpihenőjét tölti, de ez nem jelenti azt, hogy felhagyott volna az edzéssel. Edzőit ugyanakkor semmi sem állította meg abban, hogy példát statuáljanak a klub abszolút alfa harcosával.

Na persze nem nyilvános megkövezésre kell gondolni – csak arra, hogy a Jackson-Winklejohn MMA akadémia két névadója Bones-szal takaríttatott fel aznap, amikor a p4p ász botránya után először visszatért termükbe. Jones zokszó nélkül elvégezte a feladatot. A sztorit Jones csapattársa, Igor Araujo mesélte el az MMAfighting.com-nak.

Első nap, amikor Jones visszatért a terembe, vele takaríttatták le a szőnyegeket, amikor az edzés véget ért. Mindig választanak valakit, hogy pucolja le a tatamit edzés után, és egy rossz szava nem volt, hogy neki kell megcsinálnia. Kedves fickó, és felnézek rá. (…) Mindennap edz. Mindig viccelődik és nevet. Beszéltem vele pár napja, és rendben van, pozitívan gondolkodik. Az edző megmondja, mit kell csinálnunk, és úgy edz, mint máskor, minden egyes nap. Formában is van.

Bones április végén okozta hírhedt balesetét. Azóta menedzsere azt nyilatkozta: nem hiszi, hogy Jones valaha is visszatér a sporthoz. Másik csapattársa, Carlos Condit már bizakodóbb volt, ahogy Araujo is úgy gondolja, hogy nem ez jelenti az út végét a félnehézsúlyú királynak.

Senki sem beszél erről. Szerintem kikecmereg ebből a helyzetből. Nem tudom, mit dönt majd a bíróság, de az biztos, hogy ő bajnok. Az arcok a UFC-ben tudják, hogy ő a bajnok, és hogy vissza fogja szerezni az övet. A bajnok a legjobb. Rafael dos Anjos azért nyerte el a címet, mert legyőzött mindenkit. Weidman szintén.

Jones bírósági ügyében egyelőre nincs előrelépés.

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr697607716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása