TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Gilbert Melendez megbukott a doppingteszten, Al Iaquinta visszamondta a Fight Night 71-es meccsét

2015.07.07. 10:28 td_interim

705_gilbert_melendez_0.jpg 

Újabb szobor dől le.

 

Folytatódik a UFC idei doppingbotrány-sorozata, és a bukás persze most is attól fáj a legjobban, akiből a legkevésbé nézné ki az ember a csalást. Gilbert Melendez bekokszolva verekedett Eddie Alvarezzel UFC 188-as meccsükön.

Melendez exogén eredetű tesztoszteron metabolitokkal bukott meg Alvareztől elszenvedett vereségét követően. A harcos így reagált az eredményekre:

Sajnos a meccs utáni vizeletmintám pozitív lett a UFC 188-on. Nem injekcióztam be semmit, de felelősséget vállalok az eredményekért, és elfogadom a következményeket. A jövőben jobban meg fogom ismerni a készítményeket, amiket használok, és azok összetételét. Mostantól fogva biztosítom, hogy egyetlen általam használt termék sem tartalmazhat tiltott anyagot.

 

Őszintén bocsánatot kérek mindenkitől, aki támogat, beleértve a rajongóim, a szponzoraim és a UFC-t. Nagyra értékelem a tiszteleteteket, és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy azt megtartsam.

Melendezt csak egy évre tiltották el, mert június 13-án bukott meg, az új, sokkal keményebb doppingellenes program pedig július elsejével vette kezdetét. A harcost kivették július 15-i, Al Iaquinta elleni meccséről, ahová Bobby Green kidőlése után ugrott be. A UFC egyből újabb helyettes után nézett a UFC Fight Night 71-re, de Iaquinta ebből már nem kért.

Raging Al régóta húzódó térdsérüléssel bajlódik, és újabb kavarás helyett inkább azt rakatná végre rendbe. Mint mondja: rögtön a The Ultimate Fighter után megműtötték a térdét, de sohasem gyógyult meg rendesen. Egyre csak halasztgatta az újabb kezelést, és Melendez kedvéért újra elnapolta volna. Így viszont nem vár tovább vele.

A mocskos szájú New York-i érthetően dühös és csalódott, de Melendez reakciójára azért elismerően biccent.

Nem tudom, mit mondjak, mert ő az utolsó ember, akitől ezt várnád. Mindig nagyon tiszteltem, ha pedig így odaáll, és vállalja a következményeket, akkor ez nem változik. Csak hát nem tudom, ha csalsz, elkapnak.

Gilbert Melendez 34 éves lesz, mire eltiltása lejár, ami a könnyebb súlycsoportokban már nem a legjobb kor, de még akkor is jó lehet néhány nagy bunyóra.

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr47606974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása