TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Érezni a harcot – UFC 189: Embedded, ötödik epizód

2015.07.07. 11:42 td_interim

conor_erzi.jpg 

Újabb (valóban) remek hegyi beszédet tart Conor McGregor, Chad Mendes meg bombát gyárt. Megy tovább a felszopóvlog.

 

A UFC 189: Embedded ötödik része a július negyedikei eseményeket göngyölíti fel. Mendes sparring után hajókázni indul a csapattársaival, a szájával elkapja a felé repülő kaját, és elsüti a világ legfurább emberkedős szövegét: „ezt csináld utánam, Conor!” Már hogy harapja ki a levegőből a felé dobott kaját? Az már aztán tényleg kemény dolog lenne! McGregor ehelyett inkább előad egy újabb klassz beszédet arról, hogy a munka neheze már megvolt, most már csak lájtosan kesztyűznek – most már az a lényeg, hogy érezze a harcot.

Este Mendes apró petárdákból valóságos bombát gyárt, és robbantva ünnepli a függetlenség napját. A rész legviccesebb jelenetét a másik pólus adja: míg a Mac Mansionban mindenki Las Vegas legjobb kilátását élvezve figyeli a horizontot beterítő tűzijátékokat, addig Gunnar Nelson szarik az egészbe, és a telefonját basztatja a medencében ázva. A megfejtést is benyögik: az izlandiakat nem érdeklik az ilyen hülyeségek, nekik ott a sarki fény. Igaz. 

UFC 189: Embedded, első, második, harmadik-negyedik epizód.

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr417607150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása