TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ez nem az, aminek indult, de azért várjuk, ugye?

2015.07.06. 12:41 td_interim

ufc-189-two-title-fights_537420_twitterplayercardimage.png 

Itt a Countdown to UFC 189.

 

Ez nem az, amire vártunk. Jose Aldo kidőlt, „az évszázad meccse, csapó kettőnek” reszeltek, Chad Mendes vs. Conor McGregor jön a UFC 189 főmérkőzésén, az ideiglenes pehelysúlyú bajnoki övért. Annyi savazás, manipuláció és dráma előzte meg az eredeti párosítást, hogy ahhoz képest minden egyéb csalódást jelent, de hé: kényszerű pótlásnak megkaptuk a súlycsoport második legjobb lehetőségét.

Tűzijáték, pezsgődurranás, végítélet, és hasonló bulis motívumok az életbe nem fognak tapadni a Mendes – McGregorhoz, a szerencsétlen körülmények mellett legfőképpen azért, mert már olyan kevés idő van hátra szombatig, hogy lehetetlen lenne megfelelően megtolni a szekerét.

De a beugrós amerikai elképesztően jó bunyós, és pontosan az az ember, aki a leginkább kikényszerítheti a választ McGregorból a sokat emlegetett „birkózó kérdésre,” ami Aldo esetében fel sem merült volna. Úgyhogy bizonyos szempontból nagyobb most a tét, mint az eredeti felállásnál. Szóval: ez nem az, amire vártunk, de azért így is várjuk, ugye? 

Mennyivel egyszerűbb az előmeccs sztorija! Kavarás persze volt bőven a váltósúlyú bajnok Robbie Lawler következő kihívójának beazonosítása körül, de ebben az esetben győzött a leglogikusabb érv, és Rory MacDonald lett a befutó. A papírokat aláírták, a srácok elmentek edzeni, és jöhet a mérkőzés. Sima liba. Itt csak a ketrecben lesznek izgalmak, ott viszont komoly roncsolásra van esély. Ezt is várjuk, ugye? 

A UFC 189 szombat éjjel lesz, Las Vegasban, az MGM Grandben.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967604050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása