TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Chris Weidman, a troll

2015.07.06. 15:18 td_interim

901_chris_weidman_0_0.jpg 

Minden alapot nélkülözött a bajnok vészmadárkodása: igenis meglesz a Weidman – Rockhold bunyó.

 

Amikor biztossá vált, hogy idén sem fogják legalizálni az MMA-t New York államban, nem csak a UFC decemberre lefoglalt Madison Square Graden-időpontja ment a levesbe, ment vele az a mérkőzés is, ami 99,9%, hogy a gála fő attrakciója lett volna: a Chris Weidman – Luke Rockhold középsúlyú bajnoki meccs.

Legalábbis ezt pedzegette Weidman, Rockhold meg valószínűleg szívrohamot kapott a kulisszák mögött. Szerencsére kiderült, hogy a bajnok csak trollkodott.

UFC-s források azt mondták az MMAfighting.com-nak, hogy Dana White, amint felröppentek a pletykák, azonnal jelezte a kihívónak, hogy ezekből egy szó sem igaz, igenis Weidman ellen fog küzdeni legközelebb. Képzeljük oda az alábbi tweetek mögé Rocky megkönnyebbült fejét:

luketweet1.jpg

 luketweet2.jpg

Weidman, te kis rohadék.

Kapcsolódó hír: Ronaldo Souza szeptemberben-októberben tervez visszatérni. Jelenleg térdműtétéből lábadozik, és menedzsere szerint nyitott arra, hogy végre összehozzák a régóta tervezett, és már kétszer lefújt bunyóját Yoel Romero ellen. Ha ez a párosítás most sem jön össze, akkor Jacare simán felmenne félnehézsúlyba, hogy ott megküzdjön egy top harcossal. Magányosan szomorkodó Anthony Johnson, figyelsz?

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr817604698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása