TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ma este bunyózik Szergej Kharitonov

2015.07.03. 13:23 td_interim

20150702085019_510e9a4b46f14e1ab3939342c6485865.JPG 

Az orosz az M-1 Challenge 59 főmeccsén apríthat.

 

Az International Fight Weeknek köszönhetően MMA-ban sovány a mostani hétvége, de ha vigyázó szemeitek a UFC-n túlra vetitek, akkor feltűnhet egy hegyomlásnyi méretű, kedves, régi ismerős, amint épp kiskesztyűben ropogtatja a kezeit. Ma tér vissza a szorítóba a Pride/Strikeforce/K-1 egyik legismertebb orosz veteránja, a Fabricio Werdum, Alistair Overeem, Andrei Arlovski és Semmy Schilt felett is győzelmeket számláló Szergej Kharitonov.

Az „Ejtőernyős” a kazahsztáni Asztanában ma este feldübörgő M-1 Challenge 59 főmeccsén lép majd ringecbe, vagy kengbe – kinek melyik megoldás szimpatikusabb az oroszok hibrid küzdőterére, a rage-re – ellenfele pedig ugyanaz, mint legutóbb: Kenny Garner.

M-1 Challenge 59: Sergei Kharitonov vs. Kenny Garner 2 - preview

M-1 Challenge 59: Sergei Kharitonov vs. Kenny Garner 2 - preview! Прогнозы на реванш Кенни Гарнера против Сергея Харитонова!Sign-up to www.M1Global.TV to watch this event online in HD!Or download our mobile apps:iOS https://itunes.apple.com/ru/app/m-1-tv/id904538626Android https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.axel.fuugo.m1tvVideo from the official M-1 YouTube channel: https://www.youtube.com/watch?v=xcf3jiKgCOQ#MMA #M1 #M1Global #M1Challenge #M1Challenge59 #July03 #July03 #July3rd #Kharitonov #Garner #SergeiKharitonov #KennyGarner #Fighting #Fight #Fighters #Astana #Kazakhstan #ММА #М1 #Бои #Харитонов #Гарнер #3Июля #Астана #Казахстан

Posted by M-1 Global on Tuesday, June 23, 2015

Kharitonov és Garner első meccse tavaly novemberben az orosz TKO-győzelmével végződött, de ennek senki sem örült. A meccset orvosi döntésre intették le a harmadik menetben, mert az amerikai szeme, alkalmazkodva a gála helyszínéül szolgáló Pekinghez, kínaira váltott.

Garner azóta kétszer is küzdött, és mindkétszer nyert is: februárban, az M-1 Guram Gugenishvili emlékgáláján karháromszöggel, április elején pedig egy kisebb szervezetnél, a Fight Time-nál, TKO-val. Kharitonov az első összecsapásuk óta nem verekedett.

A bunyó érdekessége, hogy Kharitonov thaiföldi edzőtáborába meghívta régi ellenfelét, Overeemet is, aki nem csak gyúrni segített az orosznak, de díszvendégként ott is lesz az asztanai arénában. További fun fact, hogy Kharitonov még mindig csak 34 éves, ami nehézsúlyban babakor. Őrület, nem? 

Az M-1 Challenge 59 fight cardja:

Sergei Kharitonov vs. Kenny Garner

Shavkat Rakhmonov vs. Michal Wiencek

Luigi Fioravanti vs. Sergey Kovalev.

Andy Young vs. Sergei Morozov

David Trallero vs. Zaur Hadjibabaev

Daniel Rabera vs. Rashid Dagaev

Aleksander Boiko vs. Nodar Kuuhashvili

Pedro Eugenio Granjo vs. Damir Ismagulov

Anton Pazenko vs. Batraz Agnaev

Artem Frolov vs. Inzhel Erkimbek

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr347593312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása