TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ma dönti el Aldo, hogy vállalja-e a McGregor-meccset

2015.06.30. 10:10 td_interim

299_jose_aldo_vs_frankie_edgar_0.jpg 

Sérülése óta először fog edzeni a brazil.

 

Nagy nap a mai, és ugyanúgy végződhet sírásban, mint örvendezésben. Jose Aldo múlt heti bordasérülése óta először edzeni fog, és annak fényében, hogy érzi magát, el fogja dönteni, vállalja-e a július 11-i címmeccsét Conor McGregor ellen.

A pehelysúlyú bajnok állapotáról edzőtársa, a felkészülés során McGregor mozdulatait utánzó Jonas Bilharinho beszélt az MMA Hourban. A Jungle Fight 145, és 135 fontos bajnoka bizakodó Aldót illetően.

Úgy gondolom, valószínű, hogy harcol. Remélem. Vele leszek kedden, megnézzük, mire képes edzésen, de most az a véleményem, hogy ki fog állni harcolni. Optimista leszek, mert Aldo annyira akarja ezt a bunyót. Szerintem valószínű, hogy összejön a meccs.

Bilharinho utoljára múlt csütörtökön látta, Aldót, aki akkor fájdalmában csak poroszkálni bírt.

Lassan sétált, hogy ne érezze a bordáit. Ez elég zavaró dolog. Nem üthetsz, nem mozoghatsz, nem lélegezhetsz rendesen – de akkor még friss volt a sérülés. Hogy most mi a helyzet, azt nem tudom. Valószínűleg jobb. Ha erősödött a fájdalom, akkor valószínűleg nem fog harcolni. De szerintem meglesz az a meccs. Nem hinném, hogy romlott volna az állapota.

 

Egy kicsit fáj, de vannak olyan fájdalmak, amikkel együtt tudunk élni meccs közben, és vannak olyanok, amikkel nem. Remélem ez az előbbiek közé tartozik. Kedden megnézzük, mi van. Nagy nap lesz a keddi.

Bilharinho azt mondja, ha Aldo teste kicsit tropa is, nem zökkentette ki túlságosan a sérülés, fejben minden rendben van vele.

Mentálisan nagyon erős. Amint eldönti, hogy harcolni akar, a fájdalom nem lesz probléma többé.

Jose Aldo múlt hét elején szenvedett bordasérülést edzés közben. Az első hírek törésről szóltak, az amerikai orvosok vizsgálatai csak zúzódást mutattak ki, a brazilok szerint viszont továbbra is el van törve az a borda. Ha Aldo ma a visszalépés mellett dönt, Chad Mendes küzd meg Conor McGregorral a UFC 189-en, az ideiglenes pehelysúlyú bajnoki címért.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr237584802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása