TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 70: Machida vs. Romero mérlegelés élőben itt!

2015.06.26. 14:33 td_interim

machida-vs-romero-betting-predictions-ufc-fight-night-70-betting-predictions-machida-vs-romero-picks-ufc-fight-night-70-picks-luca-fury-betting-guide-tips-odds-poster.png

Katt.

 

Sunyin, hírverés nélkül érkezik a hétvégi UFC-gála – most már tényleg minden Jose Aldóról, a bordájáról, és Conor McGregorról szól. A szombat éjjeli bunyósorozat két főszereplője, Lyoto Machida és Yoel Romero viszont valószínűleg akkor sem bírnának eladni egy eseményt, ha egyszerre húsz mikrofont tömnének a szájukba.

Nincsen ezzel semmi baj, ők szavak helyett tetteikkel szeretnek beszélni, ahogy a card további nyolc párosításának harcosai sem csillámporos sztárok, viszont karrierjüket végigböngészve kiderül: meccseiket főleg finish-sel nyerik, vagy éppen veszítik el. Az előjelek tehát ismét kedvezőek, várhatóan megint érvényre jut a 2015-ös „ha semmit sem tudsz a rendezvény bunyósairól, akkor iszonyat jó lesz a gála”-törvény.

A mérlegelés este tizenegykor kezdődik, itt alább. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr637575114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása