TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor: Ne parázz Aldo, nem a bordád: az állad ütöm szét

2015.06.26. 12:53 td_interim

maxresdefault_7.jpg 

Sportszerű.

 

Jose Aldo megzúzta a bordáját. Ezzel, ha a UFC 189-es, Conor McGregor elleni bajnoki címmeccs elvileg nem is került veszélybe, a brazil 100%-os teljesítménye viszont igen. Az sem segíti a bajnok ügyét, hogy az egész világ tud a sérüléséről, logikus taktika lenne direkt a bordákra utazni – McGregor viszont, mint kiderült, gavallérabb ennél.

Az állára megyek rá, ki akarom ütni. Nem kell aggódnia a bordái miatt, nem fogom szándékosan azt a területet célozni. (…) A saját bunyómat fogom hozni. Az állára vadászom.

Ha Aldo mégsem tudná vállalni a harcot július 11-én, a UFC vészmegoldásnak melegen tartja a pehelysúly második számú bunyósát, Chad Mendest, de a B-terv keresés korai szakaszában szóba került a könnyűsúlyú Nate Diaz is, mint lehetséges beugrós. Hogy mit szól ehhez McGregor? Leszarja.

Amíg fitt vagyok és egészséges, mindenképp ott leszek bunyózni, így a 155 font reális opció – mert arról is szó volt, hogy az Aldo-meccset szeptemberre csúsztatják. De most nem tudom. Igazából nem is érdekel, baszok rá. Én itt leszek július 10-én 145 fonttal, és július 11-én a derekamra csatolják az aranyat. Ami ezen kívül van, az semmit sem jelent nekem.

Az ír ezzel együtt abszolút bizakodó, szerinte Aldo mindenképpen harcképes állapotba kerül a gáláig.

Kiderült, hogy csak egy zúzódás. Egy kis jég, egy kis ibuprofen, egy kis „szedd össze magad, bazmeg,” és már meccselhetünk is.

Jó, és ha mégis Chad Mendessel kell összeakasztani a bajszot?

Mindkettőt szétszedem ugyanazon este, ha az kell. Bárki is jelenik meg az oktagon túloldalán, megverem.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767574778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása