TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dan Hardy az év végén visszatérne, méghozzá Cowboy Cerrone ellen

2015.06.22. 13:07 td_hriczuakos

hero.jpg

De ha ez mégsem jönne össze, akkor is van még pár név a kalapban.

 

Az elmúlt években olvashattatok Dan Hardy egészségügyi problémáiról, valamint a visszatéréséről szóló hírekről is a TD blogjának hasábjain. Ez utóbbi még továbbra sem valósult meg, habár jó néhányan vagyunk még, akik szívesen látnánk az Oktagonban az angol harcost, de bizonyára ti is úgy gondoljátok, hogy az egészség mindig prioritást élvez az életben. Hardy a váltósúlyú mezőny üde színfoltja volt az UFC-ben, de gyakorlatilag a komolyabb birkózó háttérrel rendelkező harcosok megették őt, Condit pedig Angliában küldte padlóra a britek nagy kedvencét. Hardy 4 vereséggel a háta mögött sem tartott szünetet, és immár 2 meggyőző győzelemmel tért vissza 2012-ben. Az akkoriban szép sorozatot futó Matt Brown ellen meccselt volna legközelebb, de szívproblémái más szerepet szántak neki. Az UFC pedig nem hagyta magára Hardy-t, folyamatos támogatásuk mellett vezető kommentátor szerepet kapott, és a mai napig is aktívan folytatja ketrecen kívüli szerepét.

Viszont az aktív versenyzéssel továbbra sem szeretne leállni, mi több, az idei év végén ismét megmérettetné magát. És nem is akármilyen neveket említett meg: KJ Noons, Diego Sanchez, és Donald Cerrone van a kívánságlistáján. Dan elmondta, hogy mindhárom harcost nagy tiszteletben tartja, akik ellen szívesen összemérné az erejét. Leginkább persze Cerrone ellen tenné ezt meg, ami nem csoda, tekintve, hogy „Cowboy” darálja az ellenfeleit mostanság, és alighanem ő megy legközelebb dos Anjos ellen. De akkor sem lennénk szomorúak, ha Diego Sanchez is beleegyezne a meccsbe, mivel tudjuk, hogy ő mindig vevő egy kis adok-kapokra.

H.Ákos

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927558200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása