TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megvédi-e bajnoki címét ez a krézi lengyel fruska?

2015.06.20. 17:07 td_interim

joanna_vicces.jpg 

Szerintünk igen, de mondunk még mást is.

 

Mindenki súlyban van. Mehetünk is tovább: esélyek!

hein_saj.jpg 

Nick Hein vs. Lukasz Sajewski

A német judós/jitsus Heint tavaly november óta eszi a ketrecrozsda, ráadásul keserű a szájíze: utolsó oktagonvizitjén egyhangú pontozással kikapott James Vicktől. Lengyel ellenfele veretlen, de nem a nagyobb polák szervezeteknél edződött, és ez lesz a UFC-s debütje. Meghozom a logikus döntést: Hein győz, és azt mondom, hogy finish-sel.

sobotta_kennedy.jpg 

Peter Sobotta vs. Steve Kennedy

Kennedy huszonnyolc meccses karrierje során körbeturnézta Ausztrália kb. összes MMA-szervezetét, tehát rutintalannak egyáltalán nem mondható, de a sportág legnagyobb porondján most debütál. Sobottának a háromvereséges, első UFC-s kirándulása után ez már a második próbálkozása Fertitta-földön, és eddig rendben is van a dolog: visszatérésén pontozással legyőzte Pawel Pawlakot. Ez viszont tavaly májusban történt, és azóta nem basztatták a meccsmékerek – tehát kábé ugyanaz a felállás, mint a main card első párosításánál, és a tippem is hasonló. Sobotta viszi el a győzelmet, egyhangú pontozással.

 siver_kawajiri.jpg

Dennis Siver vs. Tatsuja Kawajiri

Régi motorosok néznek egymással szembe. Harminchat életév és tizenkilenc UFC-pecsét az útlevélben a német oldalon, harminchét év és Pride, Strikeforce, Shooto, Dream és ONE FC-vízumok a japánon. Mindketten vereségről érkeznek: Sivert Conor McGregor ütötte ki januárban, Kawajirit Clay Guida birkózta le egyhangú pontozással tavaly áprilisban. Vége felé poroszkál már mindkettejük karrierje, és valami azt súgja, hogy az elkerülhetetlenre nem biztonsági játékkal, hanem komoly üsd-vágddal készülnek. Szórakoztató meccset remélek, ahol Siver az állóharcot, Kawajiri a gurulást keresi majd. Tippem: Kawajiri győz, akármilyen pontozással.

jedr_penne.jpg 

Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Penne

Joanna pusztító auráját utolsó meccsének köszönheti, ahol bokszzsákká redukálta Carla Esparzát, hogy elnyerje a szalmasúlyú bajnoki övet. Százpontos teljesítmény volt, de komoly szerepet játszott a lengyel lány kőkemény pszichológiai hadviselése is abban, hogy a Sütiszörny kb. remegett, mint a nyárfalevél, amikor odaállt elé. Bár Penne is megkapta a magáét ezen a fronton, annyira nem tűnt megszeppentnek. A vicces tészta-Gollam beef után a tegnapi bemérésen kisebb lökdösődéssé fajultak a dolgok, amikor az amerikai nem fogadta el Joanna ajándékát – úgy tűnik, őt most nem sikerült kizökkenteni. A meccsen Penne a földharcban bízhat leginkább: ha sikerül levinnie Joannát, fölé kerekedhet rutinjával, és elviheti a szub-győzelmet. Jedrzejczyk levitel-védelme viszont páncél, úgyhogy nem lesz egyszerű dolga az amerikainak – állva pedig a lengyel egyértelműen jobb. Joanna győz, TKO-val. 

A mérlegelés eredményei:

Joanna Jedrzejczyk (114) vs. Jessica Penne (114)
Tatsuya Kawajiri (146) vs. Dennis Siver (145)
Steven Kennedy (170) vs. Peter Sobotta (171)
Nick Hein (155) vs. Lukasz Sajewski (155)


Makwan Amirkhani (145) vs. Masio Fullen (145)
Alan Patrick (154) vs. Mairbek Taisumov (155)
Arnold Allen (144) vs. Alan Omer (146)
Niklas Backstrom (145) vs. Noad Lahat (145)
Scott Askham (185) vs. Antonio dos Santos Jr. (185)
Piotr Hallmann (154) vs. Magomed Mustafaev (155)
Taylor Lapilus (135) vs. Yuta Sasaki (135)

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr307559774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása