TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bosszúhadjáratba fogna Cro Cop

2015.06.18. 14:43 td_interim

 

9462100.jpg

Felírt pár nevet a halállistára az öreg.

 

Ha Mirko Filipovic most visszavonulna, álomszerű lenne a búcsúja: tavasszal egy durva TKO-val megbosszulta pályafutása talán legfájóbb vereségét, amikor szétkönyökölte Gabriel Gonzaga arcát. Csakhogy, mint oly' sok öregedő legenda, ő sem képes fejébe csapni a cowboy-kalapot, és ellovagolni a naplementébe – legyőzői egész során venne revansot.

„Tényleg meg akarom csinálni. Tartozom a sportnak, és magamnak is azzal, hogy megverjek néhányat azok közül a fickók közül.” - nyilatkozta Cro Cop hivatalos weboldalán. Persze nem minden volt ellenfelével tervez újabb felvonást.

Josh Barnettel biztosan nem fogok harcolni. Háromszor bunyóztunk, és kétszer megvertem. Gyakorlatilag háromszor, de nem lehetek inkorrekt, hogy az első alkalmat is győzelemnek vegyem.

 

30 másodperc után lesérült. A földre zuhantunk, és megsérült a válla. Engem nyilvánítottak győztesnek, de az nem győzelem volt. Mondjuk azt, hogy kétszer bunyóztunk, és kétszer tisztán meg is vertem. Nagyon kedvelem Josh Barnettet, és nincs is értelme még egyszer megverekednem vele.

Akikkel viszont újra ketrecbe lépne, azok sem kicsi nevek. Cro Cop négy célpontot azonosított:

(Antonio Rodrigo) Nogueira egyértelműen ott van, Roy Nelson is, és néhány más harcos, Junior dos Santos, és talán Overeem is.

Ha engem kérdeztek, dos Santossal és Overeemmel így negyven évesen már nem kéne összeakasztania a bajszát, egy Big Country és egy Big Nog párosítás viszont talán még rendben is lenne. De azért én mégiscsak az emelt fős visszavonulásra voksolok. 

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr617554402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása