TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 188: Velasquez vs. Werdum élő közvetítés

2015.06.13. 18:45 td_interim

20150513_ufc188_landingpage_hero_710x378-620x378.jpg 

Linkek a kattintás után.

 

Ez a nap is eljött végre, 2013 októbere után ismét ketrecben láthatjuk a Fedor Emelianenko utáni korszak abszolút legjobb nehézsúlyú harcosát, a UFC-bajnok Cain Velasquezt, hogy a súlycsoport történetének egyik legravaszabb bunyósa, az ideiglenes bajnok Fabricio Werdum ellen címegyesítő mérkőzést vívjon.

Előételnek megkapjuk a régóta esedékes Bellator bajnok vs. Strikeforce bajnok könnyűsúlyú szupermeccset Eddie Alvarezzel és Gilbert Melendezzel – és a többi párosítás se kutya. Hogy mit gondolunk az esélyekről, arról mindent elmondtunk itt.

A UFC 188 Fight Pass ültetőmeccsei hajnali fél egykor kezdődnek, kettőkor jönnek a tévés prelimek, négykor pedig a main card. Az élő közvetítéshez itt és itt találtok linkeket.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr787539692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása