TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 188 mérlegelés élőben itt!

2015.06.12. 14:45 td_interim

ufc188cainfabricio.jpg

Katt.

 

Szokatlanul kevés hájp előzi meg a UFC 188-at, ahhoz képest, hogy a főmeccsen a legálisan elérhető legdurvább küzdősport legbrutálisabb súlycsoportjának két bajnoka veri majd egymást hülyére, hogy eldöntsék, ki a valódi király.

Persze az is lehet, hogy Dana White-ék azért garasoskodnak, mert a nehézsúly reklám nélkül is lázba hoz mindenkit – vagy azért, mert a 122 milliós Mexikó különösebb hírverés híján is Cain-lázban ég. A nagy médiakuss alapján minden esetre azt is hihetnénk, hogy ez egy szar összeállítású gála lesz, pedig ez nincs így.

Cain Velasquez és Fabricio Werdum meccse már a középiskolás kötözködés nélkül is nedves álom-kategóriás volt, így meg aztán pláne az. Az előmeccsben sincs sokkal kevesebb brutalitás-potenciál: Gilbert Melendez és Eddie Alvarez valószínűleg sohasem fognak Reebok-plakátokról visszaköszönni, de ők a UFC könnyűsúlyának legharapósabb harcosai, és még mindig ott vannak a top közelében. Strikeforce vs. Bellator szuperfight ez, ahogy korábban írtuk.

A 170 fontos mezőny egyik nagy ígéretét, Kelvin Gastelum-öt rémes fogyasztásai miatt feltoloncolták a középsúlyba, ahol Nate Marquardt-tal kell farkasszemet néznie, ott lesz a main cardon td_fruska nagy kedvence, a Paige VanZantot, Rose Namajunast, Felice Herriget és Angela Maganát is legyőző Teica Torres, és csak a Yair Rodriguez – Charles Rosa párosítás olyan, amire a fejét vakarja az ember. Egy szó mint száz: a UFC 188 felhozatala fasza. 

A mérlegelés hajnali egykor kezdődik.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277537018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása