TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bumfordi Ben kokszoló Cainről karattyol

2015.06.09. 16:04 td_interim

rothwell-velasquez.jpg 

Rothwell tényleg keményen belekezdett az önpromózásba.

 

Ben Rothwell is ellesett pár trükköt Conor McGregortól. A UFC Fight Night 68-as bevonulásáról és meccs utáni interjújáról több szó esik, mint a győzelméről – a hétfői MMA hourban pedig még tovább fűtötte a lassan tényleg bemelegedő hypekazánt, amikor doppingolással vádolta meg a hétvégén nehézsúlyú bajnoki címegyesítésre készülő Cain Velasquezt.

Várjuk ki, mi történik július elseje után, amikor beindul az újvonalas doppingtesztelés. Várjuk ki, hogy Velasquez ugyanúgy harcol-e utána, ahogy eddig. Kétlem. Nem célozgatok semmire, csak annyit mondok, nem hiszem, hogy minden súlycsoport ugyanúgy fog festeni július elseje után.

A „nem célozgatok semmire” duma, közvetlenül azután, hogy nagyon is durván célozgatott, már önmagában megmosolyogtató, de a bajnok Velasquez nem csak ezen szórakozott remekül. Egy, a UFC 188-at felvezető sajtóebéden kifejezetten hízelgőnek érezte a doppingolós vádakat.

Még hogy én? Ez nagy bók, mert sohasem a fizikumomról voltam híres. Hogy valaki mégis erről beszél, az elég hízelgő. Láttad a meccs utáni beszédét? Lehet, onnan jön mindez.

A meccs utáni beszéd ugye ez a röhejes/kínos/TÖK JÓ jelent volt:

A poszt-Anderson-Silva-kokszügy paravilágában persze akkor is gyanús minden egyes bunyós, ha hiszünk abban, hogy mindenki ártatlan, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője, de az mondjuk pont nem olyan jó ellenérv, hogy „dagi vagyok, hát hogy doppingolhattam volna?”

Maradva Andersonnál: ő sem nézett ki soha úgy, mint mondjuk a Josh Barnettet kóstolgató dzsúzvitéz, Hector Lombard, és ha már itt tartunk, Barnett sem nézett ki soha Alistair Overeemnek – aztán ugyanúgy csalt mindkettő.

Persze „én sem célozgatok semmire.” Még akkor sem, amikor ideszúrom, hogy Rothwell meg TRT-n volt, amikor 2013 augusztusában kiütötte Brandon Verát.

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr137528524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása