TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 68: Boetsch vs. Henderson élő közvetítés

2015.06.06. 15:55 td_interim

ufc-fight-night-68.jpg 

Szombat éjjeli láz.

 

Dan Henderson újabb nekifeszülésétől mi már sok jót nem várunk, bár Bronson azért vetett egy pillantást arra az egy szem esélyre, ami, úgy érezzük, még megmaradt az öregnek a győzelemre. Egy évtizede még nenevettess-kategória lett volna a Boetsch – Hendo párosítás, és tulajdonképpen most is az, csak már ellenkező erőviszonyokkal. De nem akarok már többet károgni, koncentráljuk arra, ami szép: Henderson 44 éves, és ez lesz a 44. mérkőzése. Mindezt úgy, hogy az MMA top szervezetein (UFC, Pride, Strikeforce) kívül csak hétszer meccselt. Besza-behu.

A main cardon lesz még egy Ben Rothwell – Matt Mitrione agyrázkódásverseny is, rajtuk kívül leginkább még Dustin Poirier vonzhatja a tekinteteket. Az ültetők csúcsa a Shawn Jordan – Derrick Lewis visszavágó lesz, ahol a technika nem, a brutalitás viszont borítékolható.

A Fight Pass ültetők éjjel egykor kezdődnek, a tévés ültetők kettőkor, a main card pedig hajnali négykor. Közvetítések: itt, vagy itt. Vigyázz magadra, Hendo!

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk! 

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr527522382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása