TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megúszod ezt, Hendo?

2015.06.06. 14:39 td_interim

dan-henderson-stands-in-the-octagon--_20131110003936954_660_320.JPG 

Nem. És a többi meccs végeredményét is megtippeljük.

 

Súlyok: a UFC Fight Night 68-ra ketten érkeztek dagin. Yancy Medeiros 159.5 fonttal mérlegelt könnyű-, Leonardo Morales 140-nel harmatsúlyú meccsére. Mindkettejük fizetésének 20 százaléka az ellenfél zsebébe vándorol.

Esélyek!

rivera_caceres.jpg

Alex Caceres vs. Francisco Rivera

Mindketten nagy rössel igyekeznének a harmatsúly elitje felé, de mindketten csúnyán eltaknyoltak az úton. Mindketten kétmeccses vereségi szériával érkeznek a ketrecbe, és ebben a sorozatban mindkettejük gatyáját kiporolta Urijah Faber. Annyi csak a különbség, hogy Cisco a meccsükön hülyére verte Fabert, míg az nagyon csúnyán bele nem nyúlt a szemébe, és le nem fojtotta az immár harcképtelen Riverát. Caceres viszont nem okozott ekkora problémákat a Kaliforiai Kölyöknek. Kedvelem Bruce Leeroyt, és ha klincsben/a földön kötnek ki, el is viheti a győzelmet egy szubbal, de valami azt súgja, hogy Rivera ütőereje fogja eldönteni a meccset: Cisco győz pontozással, vagy KO-val.

soto_birchak.jpg

Anthony Birchak vs. Joe Soto

Ez elég egyértelműnek tűnik. Birchak okés harcos, de csiszolatlan mindenhol, Sotónak viszont klassz a boksza és a lábmunkája, és a földön is rendben van. Ráadásul tavaly augusztusi UFC-s debütjén tök jól helyt állt T.J. Dillashaw ellen, pláne, hogy kései helyettesként ugrott be a kidőlő Renan Barao helyére. Soto győz, pontozással.

tavares_ortega.jpg

Brian Ortega vs. Thiago Tavares

Dicsőségfalas meccs, csaló a csaló ellen! Tavares '13 januárjában bukott meg drosztanolonnal Khabib Nurmagomedov ellen amúgy is elveszített mérkőzése után, Ortegát tavaly júliusban kapták el ugyanezzel a szerrel, neki ezt Mike De La Torre elleni szubgyőzelme bánta. Remek megoldás arra, hogyan cseszd el első bunyód a UFC-nél! Ha lábon marad a két tökfej, akkor Ortega nyer, ha földre mennek, Tavares. Tavares jóval tapasztaltabb versenyző, úgyhogy az utóbbi forgatókönyvet valószínűsítem, és akkor már legyen szubmissiön a vége.

poirier_medeiros.jpg

Yancy Medeiros vs. Dustin Poirier

Megint egy olyan párosítás, amit nem tudok nem egyesélyesnek tekinteni. Azzal együtt, hogy az MMA-ban bármi megtörténhet, Poirier tapasztalata és tudása egyszerűen teljesen más liga, mint Medeirosé. A helyi csávó Conor McGregor elleni pusztító vereségét Carlos Diego Ferreira felett aratott KO-jával heverte ki, és most is ilyen befejezésre számítok. Poirier nyer KO/TKO-val. Vagy szubbal. Amivel csak akar.

rothwell_mitrione.jpg

Matt Mitrione vs. Ben Rothwell

Esélytelennek tűnik, hogy ez a meccs végigmenjen. Túl sok elemezni való nincs is a párosításon: mindkét harcos beton ütőerővel rendelkezik, és enni is bírják a pofonokat. Rothwell álla erősebb, Mitrione kézmunkája viszont tényleg sokat javult az utóbbi időben. Meathead győz KO-val.

boetsch_hendo.jpg

Tim Boetsch vs. Dan Henderson

:-((( Boetsch, TKO. Ide jutottunk.

A mérlegelés eredményei:

Tim Boetsch (185.5) vs. Dan Henderson (186)
Matt Mitrione (255) vs. Ben Rothwell (265)
Yancy Medeiros (159.5)* vs. Dustin Poirier (156)
Brian Ortega (146) vs. Thiago Tavares (146)
Anthony Birchak (136) vs. Joe Soto (136)
Alex Caceres (136) vs. Francisco Rivera (136)

Derrick Lewis (264.5) vs. Shawn Jordan (263.5)
Omari Akhmedov (171) vs. Brian Ebersole (170.5)
Christos Giagos (155.5) vs. Chris Wade (155.5)
Justin Edwards (156) vs. Joe Proctor (156)

Ricardo Abreu (183) vs. Jake Collier (185.5)
Leonardo Morales (140)** vs. Jose Quinonez (135)

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr917522286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása