TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Valtellini lemondott a Glory trónjáról, Holzken - Daniels döntő jön

2015.06.05. 14:59 td_interim

glory17interviewlead2.jpg 

Bazooka Joe agyrázkódás utáni tünetcsoport miatt lépett vissza.

 

Szomorú fejlemény árnyékolja be az esti Glory 22-t: Bazooka Joe Valtellini hátrahagyta a világ első számú kickbox szervezetének váltósúlyú trónját, agyrázkódás utáni tünetcsoportra hivatkozva.

Valtellini, miután a Glory 17-en elnyerte a bajnoki címet, egyből visszatért az edzőterembe, hogy felkészüljön a Nieky Holzken elleni visszavágóra, ahol azonban egyből érezte, hogy nincs minden rendben.

Keményen nyomjuk az edzéseken, ezúttal sem volt másként, nem vettem lazábbra a dolgot az után a meccs után. De ezúttal feltűnt pár furcsaság, néha érzékeny lettem a fényre, vagy a hangos zajokra, és hasonlókra.

Valtellini néhány napig pihent, de a tünetek nem csillapodtak, így orvoshoz fordult, aki megállapította nála az agyrázkódás utáni tünetcsoportot. Bazooka Joe idővel teljesen meg fog gyógyulni, de ehhez szigorúan távol kell maradnia minden olyan sporttól, amiben felmerül a fejkontakt lehetősége. Sem az orvosok, sem a Glory nem engedélyezi neki a versenyzést, míg teljesen rendbe nem jön.

Sajnos nem tudjuk, ez mikor lesz – lehet egy hét, egy hónap, egy év, vagy eltarthat akár örökké is. Nem lenne fair a rajongókkal, a Gloryval, vagy más sportolókkal szemben, ha visszatartanám a címvédést úgy, hogy nem tudom, mikor gyógyulok meg. Ezért, a Gloryval egyetértésben meghoztam a nehéz döntést, hogy elhagyom a címem.

A Glory megüresedett váltósúlyú trónjáért Nieky Holzken és Raymond Daniels csap össze augusztus 7-én, a Glory 23: Las Vegas-on. A címmérkőzést az esti Glory 22-n jelentik be hivatalosan.

Ők már találkoztak a ringben, nem is rég: a februári Glory 19 váltósúlyú tornájának döntőjében a holland harmadik menetes TKO-val gyűrte le az amerikait. 

hari.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr207520402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása