TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Nehézsúlyú címmeccsel, könnyűsúlyú cápákkal érkezik a Glory 22

2015.06.04. 17:33 td_interim

glory-22-lille-france-verhoeven-adegbuyi_0_0.jpeg 

Hergelővideók a kattintás után!

 

Ismét komoly bunyóhétvége előtt állunk, a szükséges MMA-adag mellett megkapjuk a soros kickbox-beöntést is. Huszonkettedik gálájával tér vissza a Glory, ezúttal Franciaországban, Lille-ben eresztik egymásnak a sportág krémjét.

A Glory 22 főmeccse királykategóriás bunyó lesz: a nehézsúlyú bajnok Rico Verhoevennek megint KO-specialistát akasztottak.

A román Benjamin Adegbuyi 19-2-es mérleggel érkezik a szorítóba, győzelmei közül 13-mat KO/TKO-val ért el. Adegbuyi fiatal karrierje java részét a SUPERKOMBAT-ban rombolva töltötte, de 2012-ben tett egy röpke kirándulást a K-1-be is, a Gloryban pedig 3-0-án áll, két KO-val. Legnagyobb skalpja a nemrég meggyilkolt Szergej Lascsenkó volt, rajta kívül viszont nem találkozott még igazán elit ellenféllel, úgyhogy most felkötheti a gatyát. 

A bajnok Rico Verhoeven legutóbb Errol Zimmermannal vívott egy indulatoktól fűtött, de szerencsétlenül, és lehangolóan véget ért meccset. Pedig klasszul indult a bunyó, a holland rá nem jellemző módon vadul lerohanta ellenfelét, és egyből kemény pofozkodás kerekedett, de Zimmerman térdének szétrottyanása rövidre zárta Rico első címvédését. Reméljük, a másodikkal nagyobb szerencsénk lesz. 

A Glory 22 main cardjának javát az újabb könnyűsúlyú kihívói torna teszi ki. Itt újra versenybe száll az egyszeres bajnok Davit Kiria, aki februári, Kunlun Fight-os KO-győzelmével igyekezett feledtetni Robin van Roosmalentől elszenvedett vereségét. Ellenfele, Sitthichai Sitsongpeenong szintén kunlunozni volt legutóbb, ő viszont megosztott pontozásos vereséggel érkezik majd a Glory ringjébe. A torna másik párosításán eredetileg Niclas Larsen lépett volna a szorítóba, helyette Circe Boussouku kóstolhat bele a jóba, azaz partnere, a kanadai ígéret Josh Jauncey végtagjaiba. 

A main cardon lesz még egy KO-garanciás félnehézsúlyú összecsapás is, ahol a Dél-Afrika-i Zack Mwekassa próbálja meg leszedni Carlos Brooks fejét. 

a Glory 22 nyílt edzése

A gála teljes felállása:

Rico Verhoeven (c) vs. Benjamin Adegbuyi
a könnyűsúlyú torna döntője
Zack Mwekassa vs. Carlos Brooks
Davit Kiria vs. Sitthichai Sitsongpeenong
Josh Jauncey vs. Crice Boussoukou

Freddy Kemayo vs. Jamal Ben Saddik
Mourad Bouzidi vs. Filip Verlinden
Cedric Doumbe vs. Yoann Kongolo
Thomas Adamandopoulos vs. Shane Oblonsky
Marat Grigorian vs. Djimé Coulibaly

Thomas Vanneste vs. Gaétan Sautron
Stan Martin vs. Johan Tkac
Mathieu Kongolo vs. Mounir Zekhini
Youssef Challouki vs. Said Aamran
Jérôme Bonnet vs. Mathieu Masquelet

hari.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr897518062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása