TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Az egész világ leborul a magyar dzsúdós sportszerűsége előtt

2015.06.03. 14:50 td_interim

csoknyai.jpg 

Csoknyai László a hétvégén egy bronzérmet, és mellé számtalan új rajongót szerzett.

 

Múlt hétvégén kolozsváron rendezték meg a European Judo Open olimpiai kvalifikációs tornát. A versenyen tizenhat magyar dzsúdós lépett szőnyegre, közülük kiemelkedett Csoknyai László, és nem csak azért, mert végül a csapatból egyedüliként ő állhatott fel a dobogóra.

A 81 kilogrammban induló Csoknyai fantasztikusan kezdte a versenyt, ipponnal gázolt át első három ellenfelén, míg az elődöntőt intéssel veszítette el a későbbi aranyérmes kubai dzsúdós ellen. A bronzmeccsen a brit Max Stewarttal nézett farkasszemet. Az összecsapás végül úgy alakult, hogy Laci nem csak az érmet, de az egész dzsúdóvilág elismerését és szimpátiáját is kivívta magának.

HUGE RESPECTWhat a great display of sportsmanship from LÁSZLÓ CSOKNYAI of Hungary at the European Judo Open in Cluj-Napoca this weekend. Get well soon Max!THIS IS JUDO !

Posted by Swiss Judo on Tuesday, June 2, 2015

Stewart a magyar srác egyik támadását követően nagyon szerencsétlenül ért földet, és úgy megsérült a bokája, hogy nem hogy küzdeni nem tudott vele, de ráállni sem bírt. Csoknyai ekkor a másodperc tört része alatt levizsgázott bajtársiasságból, méghozzá jelesre: karjaiba vette riválisát, és lecipelte a szőnyegről, hogy el lehessen látni a sérülését. És visszaúton a búcsú-meghajlást sem felejtette el.

Júliusban légy részese a küzdősport lifestyle divat forradalmának!

slack_for_ios_upload_360.png

Az Atomerőmű SE versenyzője ezzel igazi látványossággá vált a nemzetközi dzsúdóközösségben, videója alá a világ minden nyelvén özönlenek az elismerő kommentek. Csoknyai egyébként a bronzot intésekkel szerezte meg, ez pályafutása tizenkettedik Világkupa-érme. Erre is büszkék vagyunk, de nagyszerű gesztusára talán még ennél is jobban.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr267514962

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Karjában vitte le sérült ellenfelét a küzdőtérről a magyar cselgáncsos 2015.06.04. 12:26:01

Csoknyai László egy kolozsvári dzsúdóversenyen segített brit ellenfelén, aki az egyik alkalommal rosszul ért földet, és nem tudott lábra állni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ancsika 2015.06.03. 22:12:42

s egy url-t nem tudtatok a videohoz adni? :)

td_interim 2015.06.04. 01:33:49

@ancsika: beágyaztuk a szövegbe a facebookos posztot, ami a videót tartalmazza. ha valamiért nem jeleníti meg, akkor itt is meg tudod nézni, kicsit fura zenei aláfestéssel: www.youtube.com/watch?v=FC3yryI5E8Y

diamondagi 2015.06.08. 00:03:18

Gratulálok! Igazi MAGYAR VAGY !!!!
süti beállítások módosítása