TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ne sz...kodj a csajokkal!

2015.06.02. 17:56 td_Emree

11112878_1013301418702965_1752231230392832626_n.jpg

 

Amazonok, balra Heather Clark, jobbra Leslie Smith

A szuperhős filmek, sorozatok, játékok egyre népszerűbbek manapság. Ezek közül nem egy azzal foglalkozik, hogy miért is nem léteznek szuperhősök a valóságban. Nos, ezen a kérdésen, jelentem, többet filózni teljesen felesleges, mert szuperhősök igen is léteznek. Hát még női szuperhősök.

 

Cesar Gracie - több neves MMA harcos edzője is – a Facebookon számolt be róla, hogy néhány tanítványát támadás érte éjszakai mulatozás közben. Kit érdekel, legyinthetnénk? Láttuk már nem egyszer, hogy az edzés közben megfáradt bunyósok nem éppen példakép módjára vezetik le a feszültséget. A történet azonban most közel sem ennyire sablonos.

Egy csapat hölgy San Fransiscoban ütötte el az estét, amikor egyikük barátnőjéhez fordult és közölte vele, hogy a közelben őgyelgő férfi letaperolta a fenekét. A megszólított barátnő odakocogott a férfihoz, és közölte, hogy nem tehet ilyet! A férfi nem volt rest, és üvöltve kijelentette, hogy ő azt csinál, amit akar és … meg! A védelmező barátnő sem volt rest, és kötötte az ebet a karóhoz, hogy nincsen tapi és ő … meg!

A dolgok innentől kezdenek még jobban eldurvulni. Az említett delikvens először meglegyintette a barátnője védelmére kelt hölgy arcát, majd úgy gondolta, ő tényleg bármit megtehet, és rákészült, hogy meg is üsse, úgy rendesen.

Vesztére.

Történetünk hősnőjét Leslie Smithnek hívják. És jelenleg a UFC női harmatsúlyú divízióját erősíti. Ha ez nem lenne elég, hogy elrettentsen bárkit is, itt egy videó róla, hogy mennyire is tud küzdeni. Csak saját felelősségre, tényleg!

Leslie elhajolt az ütés elől, majd azzal a lendülettel földre is vitte „ellenfelét”. A pasi hátára mászott, és már akasztotta is a fojtást, amikor eszébe ötlött, hogy ez talán túl kevés lenne. Azért, hogy kellően kihangsúlyozza mondanivalóját, bevitt pár könyököst és ütést a fickó fejére, mire az, másféle védekezésre képtelen lévén, elkezdte húzni a haját.

Ekkor lépett akcióba Heather Clark, Miesha Tate edzőpartnere és Leslie barátnője. Heather szintén a UFC-ben bunyózik, bár most inkább a Pride időszakát fémjelző mozdulattal hívta fel magára a figyelmet. Minden teketória nélkül megeresztett egy focirúgást, egyenesen a pasi családi ékszereinek irányába.

Leslie Smith most már mount pozícióból küldte a könyökösöket „áldozata” arcára, egészen addig, amíg az bocsánatot nem kért, és nem biztosította a hölgyeket legmélyebb tiszteletéről. Leslie ekkor hagyta felállni az ipsét, aki eltávozott a helyszínről, és barátnőivel visszamentek bulizni.

Ha ehhez hasonló történeteket hallok, egy kicsit mindig jobban tudok hinni benne, hogy létezik igazság a Földön. Az egyetlen, amit sajnálok, hogy nincs felvétel a történtekről. Mi a tanulság?

Uraim, semmilyen körülmények között nem emelünk kezet a nőkre!

Hölgyeim, irány az edzőterem!

És ha már szuperhősös hasonlattal kezdtem, így is fejezném be. Lehet, hogy nincs szupererőm, de szét tudom rúgni a segged! Legalábbis Leslie Smith és Heather Clark igen!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967511938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása