TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Ezúttal nem jött össze az arany Szűcs Kristófnak

2015.06.01. 20:08 td_axl

szucs_kristof_1.jpg

Tavaly Szűcs Kristóf (Gracie Barra Hungary / MTK) Magyarország első felnőtt jiu jitsu világbajnoki aranyérmét szerezte az IBJJF VB-n, idén ez nem jött össze neki, de a TOTALDAMAGE által támogatott magyar tehetség töretlen lelkesedéssel tekint a jövőbe.

 

Kristóf eddig élete talán legszebb időszakán van túl, riói kalandjáról olvashattatok nálunk, egy ilyen élmény-bomba véleményem szerint minden jitsus álma. A TDMG által támogatott OnTheGround nyitó fordulójában egy hónapja komolyat gurult a cseh Yakuza ellen, ezt követően pedig már érkezett is az IBJJF világbajnokság, ahol tavalyhoz hasonlóan az arany volt a cél Kristóf számára. Ezúttal azonban ez nem sikerült Kristófnak, szimpatikusan azonban a következő gondolatokkal tekint vissza a versenyre:

This year didn't happen for me, lost in the second round by 2 points against the guy who end up winning my division. I...

Posted by Szűcs Kristóf on 2015. május 31.

Ebben az évben nem jött össze. Két ponttal veszítettem a második körben az ellen a srác ellen, aki végül bajnok lett. Úgy éreztem, hogy jól felkészültem, magabiztos voltam, de a szerencse most nem volt velem. Nincs megállás azonban, pár nap pihenő után megyek vissza dolgozni, még keményebben! Köszönöm Max Carvalho-nak az edzői támogatást, a Gracie Barra Hungary-nak, vagyis a legjobb csapatnak, valamint a szponzoraimnak: TOTALDAMAGE, MANTO, Connection Rio, MTK, Mázsaház.

szucs_kristof.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr417510070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása