TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 67: Condit vs. Alves élő közvetítés

2015.05.30. 19:21 td_interim

maxresdefault_5.jpg 

Szombat éjjeli brutálmóka!

 

Végre visszatér Carlos Condit, és ez egy dolgot jelent: VÉRT. A Született Gyilkos ráadásul olyan táncpartnert kap maga mellé, aki szintén rombolós-bokázósban utazik: Thiago Alves tuti nem fog a nyílt sisakos bunyó útjába állni.

Hogy szerintünk kik nyerik a main card párosításait, azt itt vizsgáltuk meg. Ami a többi bunyót illeti: a legkorábbi adagot a Joanna Championnel a végsőkig elmenő Juliana Limáért, a második részleget a légsúly elitjébe lassan bearaszoló Jussier Formigáért érdemes figyelemmel követni.

A Fight Pass ültető meccsek hajnali egykor, a tévés ültetők kettőkor, a main card mérkőzései pedig hajnali négykor kezdődnek. Élő streamek itt és itt.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr337505224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása