TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 67: Condit vs. Alves mérlegelés élőben itt!

2015.05.29. 14:44 td_interim

condit-alves-620x330.jpg 

A mázsán talán még nem fog vér folyni. Talán.

 

Laza tizennégy hónap kihagyás után visszatér a ketrecbe Carlos Condit. Ez már önmagában elég lenne ahhoz, hogy pezsgőt durrantsunk, de a lelkesedést még tovább fokozza, hogy ellenfele Thiago Alves lesz.

Az egykor félelmetes KO-király fénye az utóbbi időben megkopott, de a brazil azzal együtt még mindig vevő a vad, vérontós meccsekre – nincs ezzel másként a Natural Born Killer sem.

Ők, és további tizenegy páros este kilenctől mérnek be a holnap éjjeli gálára – az élő közvetítést meg most már akkor is megtalálnád, ha nem írnám le, hogy az alábbi ablakban keresd. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr897502854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása