TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ilyen az, amikor egy nörd csaj kiporolja a gatyád

2015.05.29. 10:53 td_interim

5f1df6c0-1a0d-44d9-8356-dcbaa4c13e2c_format_jpeg_crop_697x366_0_0_resize_1200x630_format_jpeg_resize_610x_inline_yes.jpg 

Már az edzőtermekbe is beférkőzött a kész átverés show.

 

A napokban új vírusvideó robbant internetszerte, nem biztos, hogy függetlenül a népszerű „Ronda Rousey megverné a férfiakat” témától.

Egy thai boksz edzőterem úgy gondolta, megvicceli új trénereit: beküldtek egy gyámoltalan lányt, akinek az volt a feladata, hogy segítséget kérjen a srácoktól, és próbálja ki magát egy könnyű sparringon. Csakhogy a csaj valójában Germaine Yeap, profi muay thaios, hat éves bunyós tapasztalattal.

Sejthető a koreográfia. Yeap béna, aztán még bénább, az edzők egyre tökfejebben viselkednek – majd jön, aminek jönnie kell: lehull a lepel és megindul az egyoldalú pofozás. 

Egy dolog fáj csak: amikor az edzősrác a maga, kicsit tök módján bátorítani próbálja a „kezdőt”, akkor csak simán azt mondja, hogy „don't be scared” nem pedig az örök klasszikust, hogy DON'T BE SCARED, HOMIE!!! De hát az élet nem habostorta.

buakaw.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr147500544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása