TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cowboy nyugdíjba küldte Makdessit?

2015.05.26. 18:11 td_interim

 

089_donald_cerrone_vs_john_makdessi_0_0_0.jpg

Nagyon úgy tűnik.

 

John Makdessi a UFC 187-en vívta élete legnagyobb meccsét – és lehet, hogy egyben ez volt karrierje utolsó állomása.

A kanadai harcos beugrósként – gyakorlatilag esélytelenül – vállalta el a bunyót a UFC könnyűsúlyának egyik legjobbja, Donald Cerrone ellen, aki a második menetben egy durva fejrúgással eltörte Makdessit állkapcsát, a Bika pedig nem volt hülye, és mielőtt még nagyobb sérülést szenvedett volna, feladta a meccset.

Makdessi most hosszas üzenetet tett közzé Facebook oldalán, melyben arról beszél, mennyire bizonytalan a folytatást illetően.

Harminc éves vagyok, hatéves korom óta versenyzem, és huszonhárom évesen álltam profinak. A 155 fontos mezőnyben mindig hátrányban voltam, az ellenfelek nagyobbak, és hosszabb a karjuk, 145 fonton viszont nem érezném magam erősnek, gyenge lennék, és nem tenne jót az egészségemnek. Nagy kár, hogy nem csinálnak több súlycsoportot, mint a bokszban.

 

Okosnak kell lennem, mert túl sokat kockáztatok azzal, hogy nagyobb fickókkal verekszem, de tudom, hogy ez üzlet, szóval nem az egóm beszél. Ezen a meccsen nagyon kemény sérüléseket szenvedtem. Soha korábban nem szenvedtem ilyen keményeket. Le kell ülnöm, át kell gondolnom a dolgokat, fel kell gyógyuljak, és ki kell találjam, mihez kezdek most.

 

Külön szeretném megköszönni a Core Nutritionalnak, Ben Hoffmannak és a csapatomnak a sok támogatást és segítséget. A rajongóknak köszönöm a buzdítást. Szeretlek benneteket.

Makdessi állkapcsa egy helyen tört el. Sikeresen megműtötték, a csontokat összedrótozták: a harcos nem nyithatja ki a száját, és hat hétig csak folyadékot fogyaszthat. Ebben az időszakban aligha fog eszébe jutni a bunyó napos oldala.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr427493402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása