TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Birics Tamás nagyszerű kiütéses győzelmet aratott a BestByte gálán (videó)

2015.05.26. 13:40 td_axl

birics-tamas.jpg

A WFMC Európa-bajnok Birics Tamásról legutóbb tavaly ősszel olvashattatok nálunk, a méltán népszerű magyar thai-boksz harcos hétvégén a BestByte Muay Thai Gálán mérkőzött Szigetszentmiklóson. Tomi nagyszerű bunyót hozott.

 

A szervezők nemzetközi rendezvényt hoztak tető alá, ugyanis thai, holland, lengyel és boszniai thai bunyósok érkezte Magyarországra mérkőzni. Ugyan nem a főmérkőzésen, de a kötelek közé lépett Birics Tamás is. Rehák György védence Phetcharin Waranyoo ellenében hozott egy nagyon higgadt és nagyszerű teljesítményt, mely révén KO-győzelmet aratott Waranyoo ellenében, ezzel pedig az est egyik legszínvonalasabb mérkőzését hozta. Alább a videó a Kurdy Thai Boksz jóvoltából.

Phetcharin Waranyoo Vs Birics Tamás - 2015.05.23 BestByte Kupa

Posted by Kurdy Thai Box on 2015. május 25.

 

Mindenféle elfogultság nélkül erre számítani is lehetett Tomi esetében, emellett a helyszíni beszámolók szerint a külföldi, elsősorban thai bunyósok rendkívül könnyed és technikás megmozdulásokat vonultattak fel. Gratula Tomi és mindenkinek, aki részt vett az est munkálataiban!

buakaw.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr917492668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása