TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ne maradj le a hónap KO-járól!

2015.05.25. 17:54 td_interim

pudzian-gracie.jpg

Egy ilyen ütéssel épületeket lehet lebontani.

 

Pumukli veresége révén keserű volt számunkra a szombati KSW 31, de ha csalódottságodban nem lőtted le egyből a streamet, akkor egy igazán áll-leejtős kiütéssel vigasztalódhattál. Ha viszont lemaradtál róla, akkor itt az ideje pótolni: Mariusz Pudzianowski úgy robbantotta le Rolles Gracie fejét, hogy azt mindenkinek látnia kell.

Mindössze huszonhét másodpercig tartott a gála co-main eventjén ketrecbe lépő ötszörös világ legerősebb embere, és a UFC-t, a ONE Championshipet, és a WSOF-ot is megjárt Gracie meccse: Pudzian bevetett egy fedoros kézcsapdát, aztán olyan jobbost mért a brazil fejére, amiből keményebb harcosok sem bírtak volna felállni. 

muszáj végtelenítve is idetenni 

A KO-ból való ébredést követően Rolles hitetlenkedve, aztán egyre dühösebben rázta a fejét, lerángatta, és az eredményhirdetésre kibaktatva a ketrec közepére dobta, és végleg ott is hagyta a kesztyűit. Szóval a lengyel erőember akkorát ütött, hogy egyből nyugdíjba pofozta a brazil fejét. Áú.

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr57490464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása