TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Belfort nem gondol a visszavonulásra

2015.05.25. 17:16 td_hriczuakos

457859512_0_1.jpg

Mindössze arról van szó, hogy most pihenni szeretne egy kicsit.

 

A vasárnap hajnalban lehozott UFC 187 gálája nem hozott tündérmesébe illő befejezést a brazil fenomén, Vitor Belfort számára. Mondjuk ha azt vesszük, hogy TRT nélkül készült immár a bajnok ellen, nem sokan lepődnek meg az eredményen, de tekintve, hogy Vitor milyen mészárlást rendezett legutóbbi három meccsén, talán arra gondolhattunk, hogy képes elvinni a bajnokot a pontozóbírók döntéséig. Erre aztán nagyon nem került sor, mert Weidman az első menetben elkapta ellenfelét, aki így ismét nem tudott bajnok lenni középsúlyban, és nem sikerült véghezvinnie azt a bravúrt, hogy Randy Couture és BJ Penn után a harmadik olyan harcos legyen az UFC történelmében, aki két különböző súlycsoportban is világbajnok tudott lenni. Belfort érthetően csalódott volt a meccs utáni sajtótájékoztatón, de elmondta, hogy még nem vonul vissza:

„Boldog vagyok, de ugyanakkor nagyon frusztrált is. Szerintem a következő lépes az lesz, hogy kicsit pihentetem magam. Kemény éjszakán vagyok túl, nem számítottam rá, hogy ez történik majd, de Chris ma jobb volt nálam. Nincsenek mentségeim, Weidman az igazi bajnok. Sajnálom, hogy csalódást okoztam. Hálát kell adnom Istennek, a családomnak, és a barátaimnak. De nem szabad elfelejtkeznünk arról, hogyha az élet padlóra küld minket, mindig talpra kell állnunk.”

H.Ákos

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr157489518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása