TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Benedek Zsolt győzelemmel mutatkozott be a SUPERKOMBAT sorozatban (videó)

2015.05.25. 12:10 td_axl

benedek-zsolt.jpg

Benedek Zsolti a magyar kick-box mezőny egyik legtehetségesebb alakja, hétvégén a román SUPERKOMBAT sorozatban a helyi Bogdan Nastaset verte pontozással.

 

A román SUPERKOMBAT szervezet ismerős lehet számotokra már oldalunkról is, a K-1 halála után a kick-box világ/piac újra próbálta magát pozicionálni. A GLORY mellett a SUPERKOMBAT nyújtja talán a legélhetőbb és európai viszonyok között legerősebb alternatívát. Sok más szervezet és piaci irány hibáiból tanulva keleti szomszédaink hosszútávú építkezésbe kezdtek, a meglévő bunyós állományuk mellé a jövő nagy neveit keresik és támogatni kívánják őket, hogy egyben keresletet is építsenek. 

Azt mondanom sem kell, hogy a küzdősport Romániában is roppant népszerű és egy ilyen szervezet jelentős számú nézőt képes vonzani egy-egy rendezvényre. Ezért is fontos és kiemelkedő lehetőség, hogy hétvégén a SUPERKOMBAT World Grand Prix 2015 II programjában a magyar Benedek Zsolt (Energy Gym/Békéscsabai Lakótelep SE), Hricsovinyi Károly növendéke is lehetőséget kapott és a helyiek által támogatott Bogdan Nastase ellenében küzdhetett. A New Heroes fantázianevű sorozatban Zsolti szuper-középsúlyban lépett kötelek közé és három menet után megosztott pontozással vitte a küzdelmet, ami idegenben nagyszerű és kiemlekedő teljesítmény. Ezzel a sikerrel Zsolti a szervezet következő gáláján Eurosport közvetítés mellett több milliónyi ember szeme láttára vitézkedhet tovább. Gratulálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr847489360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása