TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|FEEDBACK: Most elmondhatod véleményed a munkánk kapcsán

2015.05.25. 18:09 td_axl

totaldamage_dumaljunk.jpg

A TOTALDAMAGE a kezdetektől fogva azért létezik, hogy elhozza nektek a magyar és nemzetközi küzdősport legjavát. Legyen szó friss hírekről, a régmúlt történéseiről, mély szakmai, vagy bulvár tartalomról, a célunk az, hogy az elvárásaitoknak megfelelő és szórakoztató tartalmat generáljunk. Ehhez azonban nagyon fontos az, hogy ismerjük egymást, igen Ti, kedves olvasók és mi, a TOTALDAMAGE munkatársai, így biztosan tudjuk majd, hogy mire van szükségetek és azt a legjobb minőségben szállítjuk Nektek. Most elmondhatjátok, hogy mi tetszik nektek és szívetek szerint min változtatnátok a TOTALDAMAGE kapcsán, ezáltal is hozzájárulhattok kedvenc oldalatok fejlődéséhez, mi pedig pár kérdésen keresztül megismerhetünk Titeket!

Ugrás után két percnyi virtuális dumálás jön egy űrlapon, a kitöltök között pedig egy TDMG pólót sorsolunk ki! Igen, a korábban jelezett TDMG küzdősport és lifestyle ruhamárka nyári indulásakor felfedésre kerülő kollekcióból (pár darabot az OTG kapcsán már felfedtünk) választhat az űrlapot kitöltők közül valaki, a TDMG-ről infót annak hivatalos oldalára látogatva szerezhettek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr627490202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása