TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jacaré szeptemberben térne vissza

2015.05.24. 14:26 td_Emree

ronaldo-jacare-souza.jpg

Na, kit csapjak szét?

Az UFC középsúlyú divíziója leginkább egy cápákkal teli akváriumra hasonlít manapság. Itt volt nekünk egyből a hétvégén a Belfort – Weidman középsúlyú címmeccs. Nemrégen tanúi lehettünk, hogyan rombolja le Luke Rockhold a szintén kiváló Lyoto Machidát. És még rengeteg nagyobbnál nagyobb név, Dan Henderson, Michael Bisping, Uriah Hall, Tim Kennedy, Yoel Romero és még sokan mások.

 

De egy valaki mostanában kissé háttérbe szorult. Ronaldo „Jacaré” Souza áprilisi 13-án másodszorra is legyőzte Chris Camozzit, aki a lebetegedett Yoel Romero helyett ugrott be, azonban Jacaré térde megsérült a meccs alatt. Más választása nem lévén kés alá feküdt, és várhatóan szeptemberben térne vissza az oktagonba. Közben az a visszás helyzet állt elő, hogy Luke Rockhold legutóbbi győzelmével elsőszámú kihívóvá vált, mely pozíciót a térdsérülése előtt Jacaré töltötte be.

Jacaré 22-3 profi MMA mérleggel rendelkezik, utolsó nyolc meccsét mind megnyerte. Korábban a Strikeforce középsúlyú bajnoka volt, a címet pedig nem más, mint Luke Rockhold vette el tőle, aki most is beelőzte őt a kihívó pozíció terén. Jacaré, menedzsere szerint kétféle opciót tart karrierje szempontjából relevánsnak. Vagy megküzd Luke Rockholddal, hogy eldöntsék ki az „elsőbb” kettejük közül, vagy egyből megkapja a jogot, hogy a Weidman – Belfort meccs nyertesével mérje össze a kiskesztyűt.

Arról, hogy ki fog igazságot tenni még nincsenek információk. Jacaré korábban töltötte be az elsőszámú kihívói pozíciót, ugyanakkor Luke Rockhold teljesítménye is lenyűgöző volt a legutóbb.

Ti melyik forgatókönyvet díjaznátok jobban?

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr227482824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása