TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: „Magam előtt látom a két lábon járó rettegést” – UFC 187: Embedded, ötödik és hatodik epizód

2015.05.23. 16:31 td_interim

cormierpara.jpg 

Utolsó felvonásához érkezett az aktuális Embedded-sorozat.

 

A 187-es gála célegyenesében a harcosok megmutatják, milyen jólneveltek: Rumble udvariasan parolázgat egy nagyival, míg arra vár, hogy befekhessen egy oxigénzsákba, aztán kötelességtudóan kivasalja az ingét, de így tesz Weidman és Cormier is. Cowboy persze vásott kölök, szarik ő a szép ruhákra, és már megint csak a hülyeségen jár az esze: felmászik egy bika hátára. 

Az utolsó Embedded epizódban felbukkan a UFC Conor McGregor melletti másik jolly jokere, Khabib Nurmagomedov is, aki sántán és döcögő angollal is viccesebb, mint bárki. Később DC mesél őszintén arról, hogyan kapcsolja magát harci üzemmódba – innen vettem a címben idézett mondatot. Bemérnek a harcosok, és a sorozat szerkesztője szemérmesen elvágja Weidman kirohanását – még jó, hogy már tudjuk, miről van szó. Mindjárt gála! 

UFC 187: Embedded első-második, harmadik, és negyedik epizód.

 

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr607485532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása