TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 187: Cormier vs. Johnson farkasszemek

2015.05.22. 16:46 td_interim

11325960_1408262029498730_1539601836_n_1.jpg 

Szembesítés ruhában, mérleg nélkül, egyes csapó.

 

Holnap éjjel érkezik az év eddigi legnagyobb UFC cardja: két mázsás címmeccs, és annyi nagy név, hogy még az ültető bunyókra is jut belőlük. A harcosok tegnap érkeztek a kötelező felszopó körök utolsó előtti állomásához: megvolt a szabad edzés, és a média napi farkasszemezés is.

A videó a prelimek utolsójánál, a John Dodson – Zach Makovsky légsúlyú párosításnál veszi fel a fonalat, onnan lépdelünk egészen a gála csúcsdíszéig, a Daniel Cormier – Anthony Johnson félnehézsúlyú címmeccsig. 

A szembesítés-sorozat egészen baráti hangulatban telt, ezúttal szó sincs sérelmekről és hisztiről. A legjobb arc Browne és Arlovski, akik volt edzőpartnerekként egymás nyakába ugranak – kíváncsi vagyok, mennyi marad meg viszonyukból a meccsük után. Amúgy mindenki hozza a szokásosat: a légsúlyúak vigyorognak, Cowboy spanol, Weidman még mindig a kisugárzását keresi (SPOILER: most sem találta meg), Belfort rózsafüzért szór a szemeivel, DC a fogyasztásba belefáradva etióp kisgyerek arccal pislog, Rumble meg csak simán félelmetes.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr177482816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása