TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli vs Reljic mérlegelés élőben

2015.05.22. 13:58 td_axl

pumukli-weigh-in.jpg

Pumukli barátunk már a lengyel valóságban hasítja a levegőt árnyékbokszával különböző nyilvános edzéseken, na meg folyamatos mosolyával nyugtat minket, hogy holnap minden rendben lesz Goran Reljic ellen. Előtte azonban még jön a mérlegelés a KSW 31 gálára.

 

Attila pár perce küldte nekem ezt a linket, mely elvileg a lengyel onet.tv felületére navigál. Itt tudjátok majd élőben követni 16:00-tól a KSW 31 gálát felvezető mérlegelést, ahol Pumukli randizni fog Reljiccel, na meg a 93 kilójával, hogy hivatalosan is szétkaphassák egymást holnap a lengyel szervezet félnehézsúlyú cím kedvéért. A hype nagyon komoly a gála előtt, Pudza mellett Peter Graham és Rolles Gracie is tolni fogja az estét, na meg nézettséget. 10 EUR körül lehet a hivatalos streamet megvásárolni, a TOTALDAMAGE Live csoportba igyekszem majd valami ingyenes verziót is felhajtani. Addig is jöjjön bónuszként a Road to KSW 31 sorozat bakik/kimaradt jelentek anyaga, mi meg egyre türelmetlenebbül várjuk nem csak a mérlegelést, hanem a holnapi bunyót is. 

pumukli.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907482254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása