TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor indahouse – UFC 187: Embedded, harmadik epizód

2015.05.21. 18:30 td_interim

 cmac1.jpg

A kelta kandúr mindenhol ott van.

 

Zakatol – azaz, a mai rész tempóját nézve inkább araszol tovább a hétvégi UFC gála vlogja.

Szállingóznak a harcosok a Las Vegas-i hotelbe, csekkolják az MGM Grand-et (macskafarknyi snittet kapunk csak a helyszínből, de őrületes, egyszer el kéne menni oda), és egyszer csak belebotlanak a minden lében kanál Conor McGregorba, aki, ha épp nem csillivilli bérkastélyában nyomatja az edzőtábort, akkor a The Ultimate Fighter-ház termében gyúr.

Nagy riszpektet most nem kap: Daniel Cormier bájcsevejük kellős közepén átalakul tinilánnyá, és elkezdi a telefonját basztatni. Ezért meg kéne húzni a haját. Ha lenne haja.

El ne feledkezzünk Donald Cerronéról, akinek most is kötelező jelleggel csinálnia kell valami férfiasat. Mivel a gála itt van a kanyarban, a jet skizés, siklóernyőzés, és egyéb őrületek helyett most meg kell elégednie a pecázással. Persze ezt is kovbojosan, tilosban teszi:

5ethlv.jpg

Rabsic, fogják meg!!!

Hiába, a redneck brandet a nap minden pillanatában erősíteni kell.

UFC 187: Embedded, első és második epizód.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr707480460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása