TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli útja a KSW címmeccsig #2

2015.05.21. 20:28 td_interim

pumukli3.jpg 

Edzés, edzés, edzés, meg egy kis full izomból pörgetett ökörködés van csapon az Attila felkészülését követő vlog utolsó epizódjában.

 

Megérkezett a Végh „Pumukli” Attila KSW címmeccsig vezető útját végigkísérő vlog befejező epizódja. A fókuszban továbbra is az edzésmunka van, Pumi brutál crossfit gyakorlatokon erősíti állóképességét – reméljük, ennek a ketrecben is meglesz majd a gyümölcse.

A felvételek tanúsága szerint kiváló hangulatban ment le az edzőtábor. A csúcspont a napi munka után, egy kávézóban felvett jelenet, ahol Attila berúgja a dilimotort, és olyat ökörködik, amitől visítva fogod csapkodni a térded. A feliratokat most is a jobb alsó sarokban tudod bekapcsolni – a magyar mellett angol, lengyel és szlovák is olvasható. 

Pumukli KSW vlogja, első és második epizód.

Már csak két nap!!!

pumukli.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907480700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása