TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anthony Johnson = HEGY – UFC 187: Embedded, első és második epizód

2015.05.20. 17:27 td_interim

rumble_0_0.png 

Rumble minden eddiginél ijesztőbben néz ki a szokásos, gála előtti vlog-sorozatban.

 

Nehezen fér a fejembe, hogy Daniel Cormier és Anthony Johnson hétvégén csak a fél- és nem a fullnehézsúly övéért megy egymásnak. DC-ről tudjuk, hogy megöli magát minden egyes fogyasztással, Rumbleről viszont – bár sosem volt kicsi – csak most derült ki, hogy EKKORA.

Johnson brutális heggyé gyúrta magát az elmúlt időszakban, még annál is nagyobbnak tűnik, mint Gustafsson elleni meccsén volt. Van alkalmunk mindezt megfigyelni, mert emberünk az Embedded első részében csapattársaival a tengerparton hesszel. És a sors furcsa fintora mellett se menjünk el szó nélkül: az az ember haverkodik vele a legjobban, aki annak idején egy súlycsoporttal lejjebb kivégezte, és több mint két éves UFC-ből való száműzetésre ítélte. Vitor Belfort most már span, és együtt vágnak neki a 187-es gálának. Jó nekik. 

És az megvan, hogy Donald Cerrone titokban HIPSZTER? Ja, a UFC legbagórágóbb lelkületű harcosa szigorúan fair trade dohánylevelekből helyben sodort kézműves szivart vásárol. Mindezt a sznobériát azzal tompítja, hogy előtte majdnem megfullad búvárkodás közben, úgyhogy azért van még remény, hogy az MGM Grandbe nem egy fixin gurul majd be. 

Az epizódokban felbukkan Cormier és Chris Weidman is, de a gyereknevelésről, és a Toyota Priusról írjon az, akinek van gyereke, vagy Toyota Priusa.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr837476506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása