TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli a KSW31 mérlegelés előtt üzent nektek

2015.05.20. 20:46 td_axl

pumukli-reljic.jpg

Pumi szombaton a KSW félnehézsúlyú övért megy harcba, mi meg vele tartunk lelkiekben a ringsarokba. Ezért Attila hálás és üzent is nektek.

 

Nemrég érkezett Lengyelországba Végh 'Pumukli' Attila, hogy közel egy év kihagyás után a legnagyobb európai MMA szervezethez, a KSW-hez térjen vissza és nyomban egy félnehézsúlyú címmeccsen találja magát. Ellenfele a kihívói pozíciót kiharcoló Goran Reljic lesz, aki korábban az UFC-ben is megfordult, Pumukli pedig egykori közös edzésekről ismeri őt. Szokás szerint nagy a felhajtás és mediabuzz lengyel barátainknál a gála körül, hiszen a nemzeti hős, Attila barátja Pudza is bunyózni fog. Folyamatosan kapcsolatban állok Pumuklival, köszöni, hogy ennyien támogatjuk őt, ez sokat jelent neki. Az alábbi soundcloud cuccban hangüzenetét halhatjátok,

 

Szombaton igyekszem majd streamet találni, hogy a KSW 31 gálát és így Attila meccsét élőben tudjuk nézni, a TOTALDAMAGE Live csoportban találjátok majd a stream elérhetőséget, aki még nem csatlakozott a csoporthoz, most tegye meg, hogy ne maradjon le a buliról! Mindemellett Bősön barátaim a Monika Espresso & Sport Pub-ban baráti társaságban és hangulatban követik majd Attila mérkőzését! WAAR Pumukli! Alább pedig Ati nyilvános edzésének részlete.

KSW 31 media day

Posted by Juraj Bárek on 2015. május 19.

pumukli.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr797476984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2015.05.21. 10:18:11

Nagyon szurkolok! Attila mutasd meg!
süti beállítások módosítása