TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Evander Holyfield visszatért a ringbe, de nem úgy

2015.05.18. 16:43 td_interim

229237398.jpg 

Hanem, hát, így.

 

Aki szívesen veretne politikust profi bokszolóval (ki nem?), annak arany volt a péntek éjjel: visszatért a ringbe a kilencvenes évek nehézsúlyú szentháromságából Evander Holyfield, hogy megpofozza a republikánusok volt elnökjelöltjét, Mitt Romneyt.

Oké, hagyjuk a hülyeséget, a meccs nyilván nem volt komoly, egy olyan gálán hozták össze, ahol egy jótékonysági szervezetnek gyűjtöttek – a befolyt összegből orvost és egészségügyi felszerelést juttatnak majd szegény országokba.

A bohózat a laza paskolgatásról szólt, majd Romney – olyan Mickey Rourke-osan – padlóra küldte a volt bajnokot. Aztán elszaladt a feltápászkodó Holy elől, és bedobták neki a törölközőt. Itt van alább teljes terjedelmében az újabb „évszázad meccse.” 

"Hatttalmaas Romney leütötte, mint a büdösszart!"

Amúgy Romney 68 éves, és Holy is már 52. Telik az a rohadt idő.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr507470416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása