TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Morning: Edgar vs. Faber élő közvetítés

2015.05.16. 12:09 td_interim

20150313072911_faber_edgar.JPG 

Újra emberi időben nézhetjük a UFC-t, éljen!

 

A Mendes – Lamas gála, és a krakkói kirándulás után ismét kihagyhatjuk a kávét a UFC vs. magyar időszámítás egyenletből.

A manilai bulit tök jól időzítették: kora délután kezdődik, még az esti buli előtt véget ér, és májushoz mérten még az időjárás is béna, úgyhogy senkinek nem lesz lelkiismeret-furdalása, hogy napfényben sütkérezés helyett a monitor előtt barnul. (Már ahol egyáltalán van napfény, ugye.)

Lesz atomnak ígérkező szuperfight, könnyes búcsúzás, meg ordenáré flegmázás is, úgyhogy az érzelmi spektrum egésze le lesz fedve – mi kell még? Hát maga az élő adás, amihez utat itt találsz, meg itt. A Fight Pass ültető meccsek délután egykor kezdődnek, a tévés közvetítés kettőkor, a main card pedig négykor startol. Szép délutánt!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr77464402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása