TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Leolvad az agyad: HETVENKÉT MECCSES gálát rendeznek holnap Malajziában

2015.05.14. 20:43 td_interim

 

banner.png

asihfashfaioshfasjfejfslkgj

 

Vannak dolgok, amikre egyszerűen nem tudnál rávenni: például sohasem ujjaznám seggbe rajtaütésszerűen az alvó Brock Lesnart, és az is tuti, hogy nincs az a pénz, amiért leközvetítenék egy hetvenkét meccses gálát.

Márpedig valakinek ezt is meg kell csinálnia (a közvetítést, nem Brockot!): Kuala Lumpurban ugyanis ennyi mérkőzést hoznak tető alá egyetlenegy MMA rendezvényen. A Malaysian Invasion 3: Ladder Match 16-17-én, az időeltolódás miatt nálunk holnap és holnapután fogja kisütni minden bunyórajongó, és a szerencsétlen kommentátorok agyát. 

A Malaysian Invasion Mixed Martial Arts (MIMMA) egyébként Ázsia legnagyobb amatőr MMA bajnokságaként hirdeti magát, de én komolyan nem értem, mit szemérmeskednek: simán a világ legnagyobbjai, hát akkora ez a gála is, mint egy kozmikus, gigász BRUTYÓ.

Hogy Guinness rekord-e, arról attól még fogalmunk sincs – ha tudsz nagyobbat, ne tartsd magadban, kommentelj!

UPDATE: A szervezet oldalán élőben tudod követni az eseményeket. Katt!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr347459996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása