TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hivatalos: bunyózni fog Josh Barnett és Roy Nelson

2015.05.14. 19:23 td_interim

 josh-barnett-645x320.jpg

Japánban lesz a meccs, és egy reality show előzi meg.

 

Beérett a fontoskodó rajongó kerítőmunkája: ősszel egymásnak feszülhet a ketrecben Josh Barnett és Roy Nelson. A meccsért Big Country kezdett kampányolni, egy segítőkész twitterhuszár boronálta össze a feleket, a UFC pedig tegnap hivatalosan is rábólintott a bunyóra.

A két öregecskedő nehézsúlyú szeptember 27-én, az egyetemes MMA-történet egyik leglegendásabb helyszínén, a Saitama Super Arenában eshet egymásnak. Meccsüket egy Ultimate Fighter-szerű reality show előzi meg, ahol Barnett és Nelson természetesen a rivális csapatok edzőiként dolgoznak majd.

A Road to the UFC: Japan-ra keresztelt műsor fődíja a megszokott módon egy UFC szerződés, de különlegesség, hogy a nyolc japán induló a saját klubjában ÉS a UFC Las Vegas-i TUF termében is edz majd.

Roy Nelson kétmeccses vereségszérián szív: tavaly szeptemberben, szintén Saitamában Mark Hunt ütötte ki brutálisan, most márciusban pedig Alistair Overeem szedte darabokra sebészi pontossággal. Big Country a meccs bejelentését világbajnok vacsorával ünnepelte: duplahúsos, baconös cukormázasfánkburgerrel ágyazott meg a fogyasztásnak.

Late Snack, my wife loves me, I am going to sleep like a baby 2night @Daniel_DeSanto @BumpyKnuckles @therealrussellp #donutburger

Posted by Roy "Big Country" Nelson on Wednesday, May 13, 2015

Josh Barnett legutóbb 2013 decemberében volt ketrecben, akkor szétkönyököltette az agyát Travis Browne-nal. Azóta sikeres Metamoris-karrierjét építi: a szervezet negyedik gáláján lefojtotta a verhetetlennek hitt Dean Listert, múlt szombaton pedig a kései beugrót, Ryron Graciet tette ártalmatlanná toeholddal. Barnett tegnapi vacsorájáról egyelőre még nem érkezett jelentés.

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr287459838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása