TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kezdd el a hangolást az év legnagyobb gálájára!

2015.05.13. 17:24 td_interim

ufc-187-anthony-johnson-vs-daniel-cormier-chris-weidman-vs-vitor-belfort-2-600x400.jpg 

Itt a UFC 187 kibővített előzetese.

 

Bár addig még lesz egy rendezvény – ráadásul nem is akármilyen szuperfighttal az est főmeccseként – már most mindenki május huszonharmadikára gyúr. A UFC 187-et a szervezők hallgatólagosan az év legnagyobb durranásának szánták. És az a durva az egészben, hogy két, nagyon értékes harcos kidőlése után is simán lehet, hogy az lesz.

Jon Jones eltiltása és Khabib Nurmagomedov lesérülése miatt a main card veszített a fényéből – ez főleg a Nurmy helyére beugró John Makdessi érkezésével érezhető – de új főmeccsként megkapjuk a második legjobb dolgot, ami jelenleg a UFC félnehézsúlyával történhet.

Anthony Johnson és Daniel Cormier a bajnoki övért – ez önmagában is sírnivalóan jó párosítás, ha meg még hozzávesszük az előmeccset, ahol végre összecsap Chris Weidman és Vitor Belfort a középsúlyú trónért, akkor pláne elkezdünk fohászkodni, nehogy valaki az utolsó pillanatban kidőljön. A UFC 187 kibővített előzetese erről a négy harcosról szól. 

Borzongatóan jó este lesz, ha összejön. Skandáljuk együtt: NEM-SÉ-RÜL-TÖK-LE!!!

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr487456596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása