TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Overeem volt edzőjétől tanulhat Borics

2015.05.13. 18:38 td_interim

engberg-overeem.jpg 

Nagy lehetőség előtt áll a hazai MMA egyik legjobbja.

 

A TOTALDAMAGE által támogatott Borics Ádám Svédországba készül nyáron, hogy képességeit tovább csiszolja – az európai edzőtáborok közül ennél jobbat nem is választhatott volna. A tábor egyik oktatója Alistair Overeem volt vezetőedzője lesz, aki ráadásul már ismerősként rázhatja meg a Kölyök a kezét a tatamin.

Joakim Engberg készítette fel ugyanis az HFC 09 legjobb meccsén ketrecbe lépett Linn Wennergrent, Borics pedig a gála előtt már le is spanolt a mindig mosolygós, barátságos svéddel.

Wennergren is kőkemény harcos, Engberg legnagyobb edzői teljesítménye viszont természetesen Alistair Overeem volt. Joakim ráadásul nem a Reem karrierjének korai szakaszában dolgozott a monstrummal, hanem ő volt az, aki eddigi legnagyobb bunyójára, a Brock Lesnar elleni meccsére készítette fel a hollandot. 


Alistair Overeem vs Brock Lesnar by dm_51ccc3888d786

Engberg maga is veterán harcos: gazdag amatőr karrierje egészen 1997-ig, az MMA legbrutálisabb szakaszának kellős közepéig nyúlik vissza. Profiként 2011-ig küzdött. 

Engberg egy 2009-es meccse

A stockholmi MMA-táboron nem csak tőle tanulhat majd Borics, az oktatói felhozatal egészen fantasztikus. Kezdésnek ott lesz maga Alexander Gustafsson, aztán Gus állóharc-edzője, Andreas Michael, Omar Bouiche, aki annak idején Rickson Gracie, Bas Rutten és Ken Shamrock edzőtársa volt, és a UFC középsúlyú vikingje, Magnus Cedenblad is.

A tábort július 1-5 közt rendezik Stockholmban, bízunk benne, hogy nem jön közbe semmi, és Ádám valóban részt tud venni rajta.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr987456826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása