TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hosszabbított a UFC bónuszkirálya

2015.05.11. 18:22 td_hriczuakos

method_get_s_joe-lauzon-11-29-10-8-35-50-640.jpg

Végre valami jó hír is érkezik a kopaszék tájáról.

 

Akár Anderson Silva is lehetne is lehetne a címben megjelölt harcos, de most kivételesen nem a brazil fenoménról ejtünk pár szót, hanem egy szintén közönség kedvenc bunyósról, Joe Lauzon-ról. Arról a Lauzon-ról, aki 2006 óta erősíti az UFC mezőnyét, és aki debütálásakor úgy végezte ki Jens Pulver-t, hogy sokan még csak fikarcnyi esélyt sem adtak neki. Aztán Joe bekerült a TUF-házba, mely végképp meghozta számára az átütő sikert: itt lett ugyanis „félénk programozó kinézetű srácból” igazi vadállat. A programozót pedig nem én találtam ki, hanem maga a kopasz jellemezte így a bunyóst. Lauzon legközelebb a nyár közepén tér vissza ismét, hogy a japán legenda, Takanori Gomi ellen mérje össze tudását, a hétvégén azonban még a Metamoris gáláján is gurult egyet, ahol végül is kopogni kényszerült.

Joe egyébként megújította szerződését az UFC-vel, és elmondta, hogy esze ágában sem lenne más szervezethez igazolni. Az UFC-nél ugyanis jól bánnak vele, ráadásul a begyűjtött bónuszokkal sem áll rosszul, melyeket még továbbra is gyűjtögetné. Hozzátette még, hogy ugyanúgy élvezi az edzéseket, mint karrierje elején, és ha most szögre kellene akasztania a kesztyűket, akkor sem lenne szomorú, hisz büszke az eddig elért teljesítményére. A 30 éves bostoni harcos tehát még egy ideig marad, és biztosak lehetünk benne, hogy egy jó pár bónuszt még be fog gyűjteni magának.

H.Ákos

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927450472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása