TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Nézd meg a Metamoris 6 meccseit, mielőtt legyalulják őket a netről

2015.05.10. 18:40 td_interim

barnettgracie.jpg 

Iparkodjatok feleim, ez nem vicc!

 

Ma hajnalban tartották a nyíltan legendagyártási szándékkal zártkapussá tett Metamoris 6-ot. A gálát csak a szervezet honlapján, a pay-per-view megvásárlásával lehetett megnézni, úgyhogy az illegális streamvadász kispénzű rajongók ebből a buliból most kimaradtak. Torrentet Videokazettát sem találni még a rendezvényről.

Pár rafkós tolvaj jótét lélek viszont felpakolta a main card összes meccsét a YouTube-ra. Ahol valószínűleg nem is maradnak fenn sokáig, úgyhogy jitsu/grappling rajongóknak erősen ajánlott az azonnal megtekintés. Következzenek hát sorrendben a meccsek, de óvatosan görgessetek lefele, mert az eredményeket odaírtam a poszt végére, néhány személyes benyomás társaságában. 

Evandro Nunes vs. Jimmy Friedrich

Clark Gracie vs. Roberto Satoshi 

Xande Ribeiro vs. Keenan Cornelius

Joe Lauzon vs. Dillon Danis

Chael Sonnen vs. Renato Sobral

Josh Barnett vs. Ryron Gracie

!!!SPOILER KÖVETKEZIK!!!

Szóval ez sült ki Ralek Gracie formabontó ötletéből. Tulajdonképpen egészen jó ez az új körítés, de nem annyira különleges, mint amire számítottam. Kameraállásból mondjuk érzésre azt tudom mondani, hogy többet kapunk, a megszokott, háttérben álldogáló dobosok viszont most végig dolgoznak, és a meccsre feszülten figyelve, azzal együtt lélegezve ütik a bőrt – élő filmzenét kapunk a mérkőzésekhez, ami tényleg elég nagyot dob a hangulaton.

Azaz csak dobna, ha hagynák, ugyanis a kommentálás megmaradt, márpedig úgy elég nehéz átélni a leviteleknél hirtelen feldübörgő dobokat, hogy közben Bas Rutten és társai cseverésznek. A megfilmzenésítés azoknak adhatott hozzá igazán az élményhez, akik a helyszínen tekintették meg a meccseket, de azok meg – a zárt kapuk miatt – pont az edzők, a technikusok és a Metamoris fejesei voltak. A rajongók, akiknek ez az egész szólt volna, nézhették a PPV streamet szövegelésestül. Persze ha kikapcsolhatóvá tették a kommentár-csatornát, akkor egy szót sem szóltam – erről nem tudok biztosat.

Összességében szerintem nem hozott olyan súlyos újításokat ez a formula, ami megindokolná a hagyományos rendezés hátrahagyását. Ahhoz, hogy ennek legyen értelme, sokkal többet kéne játszani – mit tudom én – mondjuk a kamerákkal.

Nincsenek még meg a PPV-számok, de remélem, nem lett túl nagy bukás ez a történet, és a Metamoris gálák sora a jövőben is folytatódni fog.

A Metamoris 6 eredményei, balra a győztesekkel (ilyen nem volt sok):

Josh Barnett def. Ryron Gracie toehold
Chael Sonnen vs. Renato Sobral döntetlen
Dillon Danis def. Joe Lauzon d'arce fojtás
Xande Ribeiro vs. Keenan Cornelius döntetlen
Clark Gracie vs. Roberto Satoshi döntetlen
Evandro Nunes vs. Jimmy Friedrich döntetlen

Michael Liera, Jr. vs. Morgan Neidlinger döntetlen
Francisico Iturralde def. Greg McIntyre karfeszítés

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr377447924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása