TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nézd meg Hunt és Miocic összes világbüntető KO-ját!

2015.05.08. 17:44 td_interim

mark-hunt-stipe-miocic.jpg 

Ha lehetséges pofonokkal jóllakni, akkor most ki fogtok durranni.

 

A UFC Adelaide-i gálája valójában egy óriási méretű buksisimogatás a rajongóknak. A card nem rossz, de azért nem is kifejezetten erős, és mégis mindenki zabálni fogja.

Mi más történhetne egy olyan rendezvénnyel, ahol az isteni Mark Hunt tiszteletét teszi? Ráadásul ellenfele sem matyó hímzés: Stipe Miocic az elmúlt (rövid) időszakban meghökkentően nagyot javult, és mostanra már az igazi bajnoki kihívók szintjét kapargatja. Sokak szerint már csont nélkül hozza is – amit legutóbbi meccsén Junior dos Santos ellen művelt, az egészen fantasztikus volt.

Huntot már mindenki imádja, Miocicot alighanem idővel mindenki imádni fogja, úgyhogy el is jött az ideje annak, hogy szemügyre vegyük ragaszkodásunk egyik okát. Nem ragozom tovább: itt a két fél összes KO és TKO győzelme. 

 

Ha ettől nem pörögsz rá a UFC Adelaide-i gálájára... akkor nézd meg őket még egyszer, az isten szerelmére!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr187443344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása