TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Hegedűs is lesérült, Bódi Ádám helyettesíti az HFC 09-en

2015.05.07. 17:28 td_interim

zoltan_hegedus.jpg 

Bódinak ez lesz a profi debütálása.

 

Molnár Benjamin után újabb hazai fiatalnak kell kényszerűségből a ketrec helyett az orvosi szobát választania.

Hegedűs Zoltán, a Yakuza Fight Team tehetsége ma délelőtt térdsérülést szenvedett. Az első hírek térdficamról szólnak, egyelőre nem tudni, mennyi időt kell kihagynia Nagy László tanítványának.

Helyére Bódi Ádám, a Zen Mushin Do Harcművészeti Egyesület tizennyolc éves képviselője lép. Ádámnak ez lesz az első profi mérkőzése, de amatőr pályafutása során már elért szép eredményeket: többek között megszerezte a Magyar FILA Grappling és Pankráció Szakági Szövetség 2014-es bajnoki címét no-gi grapplingben és amatőr MMA-ban is.

Ádám örömmel fogadta a lehetőséget, már csak azért is, mert ahhoz képest, hogy az utolsó pillanatban kapta a behívót, nem szorul őrült fogyasztásra: természetes súlyával érkezik a gálára. Ezzel együtt fel lesz adva a lecke a srácnak, hiszen ellenfelét, Janusz Staszewskit a 12. helyre rangsorolják a lengyel bunyósok 70 kilós mezőnyében.

Bódi színre lépésével a Zen Mushin Do HE vált az HFC 09 legtöbb magyar harcost delegáló klubjává: Ádám mellett Koczka Bernát tanítványai közül bunyózni fog még Kiss Balázs és Münczberg Gergő is.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr317439830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása